26-04-11

De regel van 25 jaar

25 jaar geleden was er een grote kern-centrale-ramp in Tsjernobyl. Vandaag is men heel hard bezig met een grote kern-centrale-ramp in Fuck-us-hima in Japan.

25 jaar geleden was er een gerichte moordaanslag op Kadhafi en werd zijn dochter vermoord. Vandaag is er opnieuw een gerichte moordaanslag op diezelfde mens...

2x25jaar geleden was er zogezegd de "eerste man in de ruimte" op 12-4-I96I. En uitgerekend op die dag meldde men de dood van La E-STER-ella met haar liedje: "Onze-Lieve-Vrouwe-TOREN, onder uw schaduw ben ik geBOREN...".

Dat lijkt op het eerste zicht puur toeval, ware het niet dat de toren "123meter" hoog is en dat de zogezegde raket die naar de maan ging ook "123m" hoog was en dat er zogezegd de eerste keer op de maan werd gewandeld op 21-7-69, de Belgische Feestdag...

Toevallig meldt men ook dat de Tsjernobyl-ramp begon op 1.23u.

19:43 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (17) |  Facebook | |

Commentaren

C'mon man, now u just trolling.

Gepost door: feelsbadman.jpg | 26-04-11

Reageren op dit commentaar

Dit moet stoppen.


U weet wel wie we zijn.

Gepost door: anoniem | 27-04-11

Reageren op dit commentaar

En nu is toevalligerwijs(?) zijn jongste zoon vermoord?? En dan daarna Obama.. euh.. Osama.... Obama wil zelfs de bewijzen niet laten zien, laat staan vervalsen... Of beschouwt U de teken-film over de "geboorte van de LIEGENDE KONING" als een bewijs van de echtheid van de "Birth of the LION KING'...

Gepost door: MP | 05-05-11

Reageren op dit commentaar

Wat me opvalt is dat de onderwerpen 'België' en 'Bv's' vaak terugkeren in uw theorieën. La esterella is een onbekend persoon voor 99% van deze wereld. Waarom zou het meesterbrein dat deze wereld controleert zich aantrekken van een vlaams charmezangeresje? Of van de zwangerschap van Evy Gruyaert? Het lijkt me onwaarschijnlijk dat 'de echte wereldleiders' gezegd hebben tegen Evy Gruyaert wanneer ze moest vrijen, zodat haar bevalling samen zou vallen met een evenement die numeriek uw beweringen kan steunen.
Dat lijkt me überhaubt echt vreemd, dat de wereldleiders ons hints zouden geven over hun plannen. Waarom zouden ze dat doen? Als ze het geheim willen houden, dan geef je geen tips? Dat is als iets verstoppen in een huis, en overal briefjes hangen met hints waar je het verstopte kan vinden. Dat is niet logisch, als je het echt iets wil verstoppen, dan geef je geen hints. Kan u dit verklaren?

Gepost door: Niet Van belang | 09-05-11

Reageren op dit commentaar

Vind je het normaal dat de Belgische Feestdag 21-7-69 samenvalt met de eerste zogezegde maanlanding? Vindt je het normaal dat Eddy Merckx dan met zijn eerste gele trui bij de koning op bezoek komt?
De Franse en de Amerikaanse Feestdag zijn onderling ook gekoppeld aan de Belgische. De onafhankelijkheid van Amerika is bovendien gedeclareerd in Gent..

Over de zwangerschap van Evy weet ik niets. Maar de vrouw van Wouter Weilandt die is wel zwanger en kwam in het nieuws met de mogelijke vervroegde vrijlating van Michel Martin... WW en MM... "W" is een "M" die over kop gaat...

Is het normaal dat Obama na zijn verhaal over de "lion king", die is ook geboren in Afrika, zegt dat Trump zich kan bezig houden met belangrijker zaken zoals of de eerste maanlanding wel echt gebeurd is...?

Gepost door: MP | 10-05-11

Reageren op dit commentaar

De vorige Belgische link heeft de bewuste uitspraak over de "did we fake the moon landing?"... eruit gegooid, alhoewel ze er wel over schrijven...
( http://www.youtube.com/watch?v=zblfCBz5Osw )
Klik op "MP" en kijk vanaf tijdstip 4:44

Gepost door: MP | 10-05-11

Reageren op dit commentaar

Ik vind u wat verwarrend. Wat bewijst u nu met het feit dat de initialen van Michelle Martin omgedraaid die van Wouter Weylandt zijn? Of is het gewoon een willekeurig verband.
En u beantwoord mijn vraag niet. Waarom geven de ware wereldleiders (ook met WW trouwens ;-)) ons hints over hun plannen? Dat is toch niet slim, als je het geheim wil houden?

Gepost door: Niet Van belang | 19-05-11

Reageren op dit commentaar

"108 WW alWays With US" ... op de laatste dag van, de GIRO
108=9x12

Gepost door: MP | 30-05-11

Reageren op dit commentaar

Vandaag zijn we 5-6-11, 5+6=11, wat betekent dit?

Gepost door: temo | 05-06-11

Reageren op dit commentaar

dag temo,

wel dit betekent dat 11 een priemgetal is, en dus als je het x2 doet bekom je 22!
als je de maand dan :2 doet heb je 3!! tel die 2 op en je bekomt 25..

ik geloof niet meer in toeval :) en ik denk jij nu ook niet meer..

Groeten

Gepost door: bram | 05-06-11

Reageren op dit commentaar

Ik zal mijn vraag afzonderlijk stellen, zo kan u niet meer naast de kwestie babbelen.
Waarom geven de ware wereldleiders ons hints over hun plannen? Dat is toch niet slim, als je het geheim wil houden?

Gepost door: Niet Van belang | 06-06-11

Reageren op dit commentaar

Great post, je conçois les propriétaires de blog doivent acquérir un lot de ce site son utilisateur cliquetis génial.

Gepost door: lunettes Dolce Gabbana | 07-06-11

Reageren op dit commentaar

Niet Van Belang> Het Sinterklaasjournaal meldt dat de "vorige Sint" ermee gaat stoppen... Dat is toch niet slim, als je het geheim (v/d 'ENIGE ECHTE SINT uit Spanje") wil houden?
Waarom zei men dat de EHEC-bacterie uit SPANJE kwam, als daar geen enkel bewijs voor was en als de Sint zelfs officieel uit Turkije komt?
Dat is toch niet slim, als je het geheim wil houden?
Het is toch niet slim van de ouders om te zeggen tegen hun kinderen dat ze niet mogen liegen als ze zelf liegen over Sinterklaas? Misschien dient het allemaal om ons dom te maken of om dom te houden of om ons medeplichtig te maken bij al deze domheid...

Gepost door: MP | 07-06-11

Reageren op dit commentaar

@Niet van Belang,

Het is ook niet zo dat de regeringen ons hints proberen te geven. Niet dat ik alles geloof, maar dat is niet iets wat MP beweert denk ik.

Gepost door: gemini | 09-06-11

Reageren op dit commentaar

Regeringen geven geen hints. Dat is uitvoerend personeel... Maar de ultieme selectie gebeurt door de media-mensen, die alleen onbelangrijke dingen "LIVE" brengen...

Gepost door: MP | 09-06-11

Reageren op dit commentaar

Iets te vaak naar V for vendetta gekeken? Ikke wel... prachtfilm.

Je hebt overigens wel iets weg van Jerry Fletcher uit Conspiracy Theory... Heb je daar ook iets te vaak naar gekeken? Ikke wel, staat in mijn top 10 films, onder V for vendetta. (check de youtube filmpjes over de datum en de twintowers)

stel nu dat...nieuwe wereld orde, zeitgeist, conspiracy conspiracy... wat dan?

LEEF Nu en niet in de toekomst of het verleden, want dat zijn illusies!

Gepost door: Forsete | 16-06-11

Reageren op dit commentaar

MARK I LOVE U

Gepost door: Ricky | 21-06-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.