12-03-11

TSUNAMI van 11-03-2011 was DOOR MIJ voorspeld

Zoals ik de juiste datum (11-02-2011) voorspelde voor de val van Moebarack (en de foute datum voor de koning van Saudi-Arabië), zo ook voorspelde ik de juiste datum voor de (kunst-matige) Tsunami in Japan... op 11-03-2011.

Het was natuurlijk ook de 7de verjaardag van de bom-aanslagen in Madrid op 11-3-2004, en dat viel exact 911 dagen na de WTC-aanslagen op 9/11/2001... Allemaal toeval, of is het geen toeval dat het noodnummer 9-1-1 in Amerika was ingesteld door vader Bush op 9/11/1987...

15:32 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (20) |  Facebook | |

Commentaren

Ten eerste: beweert u dat de tsunami in Japan niet echt was? Of snap ik uw bericht niet goed?

Ten tweede: ik was uw papieren eens aan het lezen, en kwam daar volgende zin tegen: "Ik geef 1.000 euro aan elke mens die mij een filmpje toont van iemand die meer dan 5 minuten 'gewichtloos' is... (bvb op Youtube.com)". 1000 euro lijkt mij uiterst fijn, vandaar dat ik eens gaan zoeken ben. Ziehier: http://www.youtube.com/watch?v=h0dw-IzKxWU&feature=related

Gepost door: IkZitZonderNicknameInspiratie | 13-03-11

Reageren op dit commentaar

Het is een goede poging... Alleen zit ze bijna heel de tijd met haar benen (aan de onder-kant) uit beeld... En dat mag niet voor het krijgen van 1.000euro...

De TSU?AMI is echt, maar hij is mogelijk KUNST-MATIG ge-activeerd, door op de breuklijn periodische explosies los te laten zodat men door resonantie ineens een tsunami of een grote aardbeving krijgt...

PS. Ik beweerde dat ook bij de TSUNAMI op 26-12-2004 en de aardbeving in BAM op 26-12-2003... Ik zag dat als een vervolg op het liedje van 26-12-1984 van BoB Geldolf (met zijn eerste live-aid)
Ken je het boek "1984" van George W. Orwell, met zijn echte naam E.BLAIR???

Gepost door: MP | 13-03-11

Reageren op dit commentaar

Maar je ziet wel heel duidelijk aan haar haar en de doek die op haar schouders ligt dat ze zweeft. De manier waarop haar haar recht gaat staan kan je door niets anders nabootsen, lijkt mij?

Als ik het juist begrijp denkt u dat de tsunami kunstmatig geactiveerd is door Kadhafi (dat staat in één van de comments op uw blogposts), om de aandacht van zijn land af te leiden? Waarom zou hij dat doen? Hij weet toch dat niet iedereen hem zal vergeten dan?

Ja.

Gepost door: IkZitZonderNicknameInspiratie | 13-03-11

Reageren op dit commentaar

In gewichtloosheid zal een vloeistof zich in een minimale volume brengen. Verklaarbaar door zijn eigen interacties. Let op de volgende tijdstippen, je ziet telkens het water in bolvorm voorbijvliegen.

0.42 0.50 1.38 1.51 2.24 2.34 3.18 .3.42 3.52 4.02 4.40 5.26 5.36

Zeker nog enkele gemist.
Hoe verklaart u dit?

Gepost door: God | 13-03-11

Reageren op dit commentaar

Korte periodische explosies op de breuklijn loslaten? Zou u willen uitleggen hoe ze zoiets voor elkaar krijgen op zulke diepte, waar de druk en hitte menig explosief vrijwel onmiddelijk doet afgaan?

Gepost door: Ratio | 14-03-11

Reageren op dit commentaar

In een discussie met u vandaag zei u dat astronauten helemaal niet in een space shuttle kropen en via een magic trick er weer uit kropen langs de achterkant. Op het eerste zicht een niet te weerleggen uitspraak, waardoor nu pas hier een reactie vanmijnentwege komt:

Spaceshuttle Columbia is ontploft in 2003: hierbij zijn zeven mensen omgekomen.
Spaceshuttle Challenger is in 1986 ontploft: hierbij zijn opnieuw zeven mensen omgekomen.

Of zijn deze ontploffingen ook gefaket?

Gepost door: UGent student | 14-03-11

Reageren op dit commentaar

Geachte,

Ik heb dit gelezen en toevallig iets heel merkwaardigs ontdekt.
De datum van de tsunami 11 maart is toevallig dezelfde datum als de fameuse "Operation Tan No.2" aanval van JAPAN op een amerikaans vliegdekschip in 1945!!!
Toeval zou u kunnen zeggen MAAR TEL HET AANTAL DAGEN TUSSEN 11 maart 1945 en 11 maart 2011 !
Dit getal is: 24106
NU is het wel HEEL toevallig dat op 24 januari(1) 2006 (06) door NASA zogezegd de raket "NEW HORIZONS" wordt gelanceerd!!!
http://apod.nasa.gov/apod/ap060124.html

Gepost door: Vacustus | 15-03-11

Reageren op dit commentaar

Kunt u mij zeggen waar en wanneer u dat precies voorspelt hebt? Ik zie nergens een artikel waar u beweert dat er een Tsunami op til was.

Gepost door: JD | 15-03-11

Reageren op dit commentaar

Ale, tof voor u

Gepost door: Anoniem | 15-03-11

Reageren op dit commentaar

ratio> Weet jij op welke diepte ze explosieven hebben geplaatst? Wie zegt dat ze het niet deden op de diepte van de oceaan-bodem?..

Tik in bij GOOGLE "artifical eartquake" en dan vind je bvb... dit...
Artificial induction
Earthquakes are sometimes caused by human activities, including the injection of fluids into deep wells, the detonation of large underground explosions, the excavation of mines, and the filling of large reservoirs. In the case of deep mining, the removal of rock produces changes in the strain around the tunnels....

JD> Erken je het feit dat ik al eerder dan 11-03-2011...de datum "11-03-2011" naar voor heb geschoven? Nog voor er sprake was een Tsunami?

Gepost door: MP | 16-03-11

Reageren op dit commentaar

Geen antwoord op wat ik zei over het zweven van het haar en het doek op de schouders van de vrouw in het filmpje dat ik kopieerde?

Gepost door: IkZitZonderNicknameInspiratie | 16-03-11

Reageren op dit commentaar

De Belgische Regering en minister TURTLE-boom hadden dus al veel eerder (dan bij "de problemen in FUCK-US-HIMA in Japan") beslist om de mensen te informeren over de gevaren van kernenergie. Ihb gingen ze Jodium-tabletten uitdelen om onze SCHILD-klier te beschermen...

In "Reyers Laat" gaf men na de uitleg over de Jodium-tabletten het woord aan de politieker "zoon SCHILDS", die de voorzitter is van de (kern-)energie-voorzienings-commissie...
En ineens zag ik...het myhologische beeld...waarbij de wereld wordt gedragen door de reus Atlas, die dan op zijn beurt staat op het SCHILD van de Schild-pad, ie in het Engels, The TURTLE...

Gepost door: MP | 16-03-11

Reageren op dit commentaar

Hoe TSUNAMI's werkelijk kunstmatig opgewekt kunnen worden. (ja tegen U ratio)
Bezie dit filmpje op Youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=zVJZZFB5wOs
Als je het landschap ZIET golven moet het toch wel een serieuse aardbeving zijn hé? Nu, deze was weldegelijk opgewekt door de Amerikanen. Namelijk in de Cannikin Test op het eiland Amchitka.
op:
http://en.wikipedia.org/wiki/Amchitka
is te vinden:
"the tests were highly controversial, with environmental groups fearing that the Cannikin explosion, in particular, would cause severe earthquakes and tsunamis."
Omdat het eiland tektonisch redelijk instabiel was. (juist voor de kust van Japan was het Nóg instabieler)

Nu lees dit: " The ground lifted 20 feet (6 m), caused by an explosive force equivalent almost 400 times the power of the Hiroshima bomb.[34] Subsidence and faulting at the site created a new lake, over a mile wide.[3] The explosion caused a seismic shock of 7.0 on the Richter scale, causing rockfalls and turf slides of a total of 35,000 square feet (3,300 m2)."
Bedenk dat dit allemaal gebeurt op de zeebodem, als die plots een paar meter stijgt heb je tsunami's. Bedenk dan zo'n explosie bij tektonische platen die onder spanning staan.

Mijn post eerder is misschien over het hoofd gezien, maar die 'NEW horisons' raket heeft misschien gevlogen, maar zeker niet zo snel en zo ver, die kwam namelijk neer(met zijn pakketje) in de Japanse trog.
Nasa is een Amerikaanse instantie en Amerika bezit zoals voorheen aangetoond over de middelen...

Toevallig dat Amerika zich nogal koest houdt tijdens deze Arabische Revolutie. Ze willen namelijk niet dat het volk revolteert. Ze helpen Kadhaffi maar al te graag. Waarom? OLIE!
De prijzen voor olie zijn nog nooit zo hoog geweest, bedenk dat Libië vol met olie zit als ze door een "vriendendienst" (nl het afleiden van de aandacht op libië zodat Europa niet tussenbeide komt) aan goedkope olie kunnen, dan is het kassa kassa...
Het werkt dan nog ook, de wereld is verdeeld over Libië, Kadhaffi heeft ondertussen zijn land zo goed als terug veroverd.

Dit is nog maar het begin van een reeks interessante gebeurtenissen zeg ik u.

Gepost door: Vacustus | 16-03-11

Reageren op dit commentaar

Waarom negeert u mij, MP?

Gepost door: UGent student | 17-03-11

Reageren op dit commentaar

UGent student> De ontploffingen kunnen gefaket zijn, maar ze kunnen ook echt zijn...Waarom denk jij dat "ontploffingen of doden" een bewijs zijn van de echtheid van het halen van 28.000km/u? Heb ik gezegd dat er geen ontploffingen waren bij kunstmatige aardbevingen of bij vuurwerk of bij (mini-)raketten of bij de Space Shuttle, die STRAKS NOOIT nog zal "vertrekken in de lucht vanaf Cape Carnaval"...


PS. Vind je het normaal dat men zogezegd voor de eerste keer een burger-vrouw meenam met naam CHRISTA (de vrouwelijke vorm van Christus) die meer dan 5 minuten gewichtloos in beeld ging zijn en dan ontplofte... en dat er ook een crash gebeurde op 1-2-3 d.i. op één februari 2003???

Gepost door: MP | 18-03-11

Reageren op dit commentaar

En wat vindt u nu juist van mijn filmpje? De 1000 euro lijkt me nog steeds zeer aanlokkelijk.

Gepost door: IkZitZonderNicknameInspiratie | 24-03-11

Reageren op dit commentaar

Uw filmpje voldoet niet. De benen zijn niet aan het zweven... Ze zitten immers vast-geketend. Mogelijkerwijs hangt de persoon met haar voeten omhoog en vallen de druppels daarom naar beneden... en door het omgekeerd te filmen, geeft het een effect dat dat de "druppels" naar boven "vallen"...

Gepost door: MP | 24-03-11

Reageren op dit commentaar

Wat u zegt over het filmpje van IkZitZonderNicknameInspiratie is helemaal gezever. Er is duidelijk te zien dat er druppels in de richting van de camera zweven. De as van die beweging staat loodrecht op de as van haar haar. Kunt u aan mij zeggen hoe ze er in slagen om 2 verschillende aantrekkingen toepassen?

Gepost door: gezever | 28-03-11

Reageren op dit commentaar

gezever> Op het tijdstip "7.10" zit men zelfs dat de waterdruppels "versnellend" vallen... Niet gewoon "zweven" of "met een constante snelheid blijven bewegen"... PS. Ik gebruikte de formulering: 'Mogelijkerwijs..."

Gepost door: MP | 30-03-11

Reageren op dit commentaar

MP, verdient U hier euro's mee? Geniaal indien dit zo mag zijn ;)

Gepost door: Chris | 04-04-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.