19-01-11

20/1 = 20/7, in-beller DE WINNE = Paard van Troje

Morgen is het 20/1, de dag van de ambtsaanvaarding van de Amerikaanse presidenten en in Anglo-Saksische spelling gelijk aan 20/7. De geïnformeerde lezer weet dat dit de verjaardag is van het Concordaat tussen Hitler en de paus, van de aanslag op Hitler, van de beroemde speech van Kennedy over de wedloop naar de maan, de lancering van Apollo XI, en andere boeiende evenementen.

Dat de Basta-bel-spelletjes, ontbloot door de undercover-inbel-operaties van DE WINNE deze dagen in het nieuws zijn heeft voor de aandachtige lezer een bijzonder belang omdat ze een knipoog zijn naar de 'joodse rekenkunde' van burggraaf Frank De Winne, ridder-valiant-astronaut van de Koning, ingenieur en luchtmachtgeneraal, die 'er geweest is' als hij de waarheid spreekt, met name als hij toegeeft dat hij nooit de snelheid van meer dan 2800 kilometer per uur heeft gehaald.

De vele bel-uren van undercover-inbel-man DE WINNE waren als een PAARD VAN TROJE, wat meteen in de verf werd gezet door het optreden van ONDERZOEKSRECHTER DE TROY, die een 'Trojan Horse' uitvoerde op het verzamelde gevangenispersoneel.

Wij merken op dat terzelfder tijd in de media gemeld werd dat de operatie “Galilei de Europese GPS” niets anders zal opleveren dan dat uw zuurverdiende centen 'naar de maan' gaan. Zo wordt de vrije geest Galileo Galilei, pionier van het KRITISCHE DENKEN, symbool van de hedendaagse VERDUISTERING van de geest. Of vindt u dit misschien een “geestige grap”?

 

Intussen blijkt, na de kerk-val van de AARS-BISSCHOPPEN, ook de “groene pater” VERSTEYLEN onder gecoördineerd vuur te liggen. Blijkbaar is iedereen vergeten dat AGALEV oorspronkelijk stond voor 'Anders GAan Leven En Vrijen' en dat Versteylen zoals alle gezonde mannen ook wel eens “steil kwam te staan” achter het bakhuis... Is Versteylen ook een aars-priester, heeft zijn levensgezellin Mieke inderdaad te veel “gevogeld”, of heeft de TIJDS-GEEST zich tegen VIER-sel gekeerd? “De reuzen van toen lijken morgen maar dwergen”...

22:21 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.