13-01-11

911 en 112 zijn NOOD-NUMMERS en MOORD-DATUMS

Laughner de "LACHER", de moordenaar van Giffords, werd vrijwel meteen omschreven als een geïsoleerde nihilist en atheïst, een WAC(C)O die denkt dat de regering achter de TWIN-attack van 9/11 zat.

Intussen blijkt dat het 9-jarige, op 9/11 geboren Christina 'CHRISTEN-meisje' Taylor een nichtje is van de actrice Sophia BUSH (geen familie van de presidenten-clan maar wel een verwijzing).

Dit alles diende als aanloop naar 12/1, de verjaardag van de ramp in Haïti, maar ook de dag van de lancering van Space Shuttle Columbia in 1986 (toen nog niet ontploft maar wel in 2003), en van de beslissing van het US Congres dat vader Bush zijn vriend Sadam mocht verdrijven uit Koeweit in 1991.

Als knipoog naar de man van Gifford, TWIN-astronaut Kelly die zijn laatste vlucht doet op 1/4, werd meteen ook bericht dat de Poolse TWIN-president zijn dood aan zichzelf te danken heeft. Gelukkig voor de Polen vernemen wij dezelfde dag dat de "Poolse paus" JOHANNES PAULUS II nog maar één handtekening verwijderd is van zijn zalig-verklaring. Ook lezen wij dat de dokter van aars-engel Michael Jackson nu officieel beschuldigd zal worden op de moord van de man die nu MOON-WALKT in de HEMEL (en niet in de RUIMTE).

Zal GIFFORDS, wiens naam sterk doet denken aan de "GRIFFON" of GRIFFIOEN, in PHOENIX-ARIZONA als een FENIKS uit haar as herrijzen?

 

17:06 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook | |

Commentaren

Ga jij ook beweren dat "manager MOORD-GAT" daarom speciaal op het TV-nieuws kwam van 12-1-2010?
http://www.seniorennet.be/Pages/Nieuws/videonieuws.php?id=PIt_56720_vtm_id

Gepost door: JP | 16-01-11

Reageren op dit commentaar

Is het toeval dat hij de baas is van de DUVEL?
http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=GB634T81R&subsection=208

Gepost door: advocaat v/d DUIVEL | 16-01-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.