17-12-10

20 euro voor Brecht?

 

mp.jpgIs dit het einde van mijn "kruistocht van 15 jaar"? Is er nu een echt ruimtevaart-bewijs gegeven door Frank DeWinne? En moet ik hem dan 1.000 euro betalen? Of schrijven wij met dit "youtube-filmpje" nu zelf geschiedenis? En zorgen we nu zelf voor een nieuwe Copernicaanse Revolutie?
DeWinne moest gewoon zeggen: "Inderdaad op zeker moment was ik boven Londen en 15 seconden later was ik boven België. Dat is een afstand van ongeveer 120km, dwz een snelheid van 120km/(15s)=8km/u =28000km/u. En DOOR DIE METING is dus wetenschappelijk bewezen dat die (nodige) snelheid is gehaald..."
Maar wat doet DeWinne? Hij zegt in het begin van de spreekbeurt dat "ik" niet "geloof" dat hij die snelheid effectief heeft gehaald en wat later vertelt hij dat hij boven België was... En na mijn vraag zei hij: "Op zeker moment was ik boven Londen en 15 seconden later zag ik de Belgische Kust."
En dus zei ik: "Uw waarneming van de Belgische Kust nadat U 15 seconden eerder boven Londen was ...DAT BEWIJST NIETS... want dat kan men ook zien vanuit een vliegtuig..."
En wat deed of zei Frank DeWinne dan?

Ik beloofde eerst 10 euro aan de eerste student die gewoon zei wat hij had gehoord wat Frank DeWinne dan had gezegd of gedaan...
Ik riep: "Dat is toch niet moeilijk. Daarjuist waren er 5 mensen die hun hand omhoog staken om te zeggen dat ze aanwezig waren bij die spreekbeurt... Gewoon zeggen wat je gehoord of gezien hebt? Dat kan toch niet moeilijk zijn?"
Ik beloofde vervolgens 20 euro, ... maar ook dat wilde "Brecht en co" blijkbaar niet hebben...Of zagen zij in dat hiermee - in feite - werden aangewezen dat de ruimtevaart geen wetenschappelijk feit is... weten=meten... DeWinne zei ook tijdens de speech: "Ik ben een operator, geen wetenschapper. Jullie in de zaal, jullie zijn de wetenschappers..."

En aangezien ik dus ook in de zaal zat, is daarmee duidelijk dat ik - volgens Frank DeWinne - een wetenschapper ben, die - in feite- dus ook een ere-doctoraat verdient...

Wie is het hiermee oneens?

17:45 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.