08-11-10

9-11-2010 - We are at the BRINK of a REVOLUTION

Morgen is het 9-11, volgens de Duitsers SCHICKSAL-tag ("noodlot-dag") wegens de vele revoluties en omwentelingen op die dag: staatsgreep van NAPO-LEON, mislukte staatsgreep van HITLER (Bier-Keller-Putsch), VAL van de BERLIJNSE MUUR, allemaal zaken waar George Bush I en II naar verwezen elk door hun eigen 9/11.

Intussen liet Turtel-BOOM via krant en tv al aan het syndicaat van de criminelen weten dat ze geen simpele (turtel)duif is en geeft ze de politie het bevel om de BRINK-staking te breken door overal geld te gaan ophalen bij de supermarkten. Uiteraard door de Delhaize-overval op 9-11-85 in AALST. Zo wordt stilaan duidelijk dat advocaat Vic (VICTOR=over-WIN-naar) van AELST verwijst naar zowel NIKO-LAAS (Nike=over-WIN-ning) als naar AALST, en daarom voorspel ik dat er morgen 9-11 op zijn minst opnieuw een grote supermarkt-over-VAL plaats zal vinden, waarbij de (METTE)PENNINGEN uit de ZAK van Delhaize-de-LEEUW (NAPO"LEON"-"LEON"ARD) en dus 'naar de MAAN' zullen gaan. Turtel-BOOM wil met haar uitspraak vermijden dat ze na deze over-VAL de ZWARTE PIET of zelfs de ZAK zal krijgen wanneer over een maan(d) "de MAAN schijnt door de (TURTEL)BOMEN"

 

De omgekeerde HEMEL-VAART of HEMEL-VAL van ELS VAN DOREN werd trouwens 'toevallig' GEFILMD, net als de zogezegde MAAN-LANDING werd gefilmd. Terwijl alles wat wordt gefilmd in werkelijkheid in SCENE werd gezet, zoals Kubrick in 1968 (één jaar voor de zogezegde MOON-WALK) al voordeed in 2001:SPACE ODYSSEE.

 

PS zoals voorspeld door mij zit JURGEN METTE-PENNINGEN nu ZONDER-PENNINGEN want hij werkt niet langer voor LEON-ARD en is nu JOB-LOOS. dat is misschien een knipoog naar het verhaal van JOB, dat inderdaad juist gaat over het omgekeerde van IMMANENTE GERECHTIGHEID en over het ondoorgrondelijke SCHICKSAL (maar steeds NOOD-LOT en nooit TOE-VAL). zit zijn EX-BAAS intussen 'in ZAK en AS(wolken)', is de VAL van de AARS-BISSCHOP nu IMMINENT en 'NAKEND' of houdt de kerk-vorst toch zijn KLEREN aan en zullen de GELOVIGEN inderdaad weer een KNIE-VAL moeten maken en KNIE-LEN in het (MAAN)STOF?

 

 

21:08 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook | |

Commentaren

9-11-2010 : CERN tries to make the particle
that might destroy the known universe ... ?
http://www.rense.com/general92/cerns.htm

Gepost door: MP | 10-11-10

Reageren op dit commentaar

http://www.moneyteachers.org/11-6-2011.html

Er zijn blijkbaar nog mensen met gelijkaardige gedachten

Gepost door: MP | 10-11-10

Reageren op dit commentaar

http://www.skynet.be/nieuws-sport/nieuws/belgie/video_delhaize-ontruimd-ontploffingsgevaar?id=724139
http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=G4O32AQ6E

Ik vind het zeer merkwaardig dat zowel AALST als den DELHAIZE nu in het TV-nieuws verschijnen...

Gepost door: MP | 17-11-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.