17-10-10

Gott mit uns

Nadat IVF-pastoor Johnny De Mot benadrukte dat de mot is gekropen in de Katholieke Kerk door haar verouderde standpunten over technologische hulp bij de kinderwens, komt nu HIV-aars-bisschop Léonard op de proppen met de formulering dat aids (“eights”) iets (“aids”) is in de orde van een soort van immanente gerechtigheid.

Volgens deze redenering is een herziening van de katholieke financiering ook aids in de orde van een soort van immanente gerechtigheid, en zal woordvoerder Jürgen Mettepenningen binnenkort Zonderpenningen zijn. Dus nadat de media Danneels heeft laten spelen voor Daniël in de Leo-nard-kuil, zit Leo-nard zelf als een leeuw in een kooi. Wie een pedofiele put graaft voor de ander valt er zelf in (put=Du-troux).

Dit omgekeerde kerstverhaal (de pedofiele zond-val van de kerk) verzuurt niet de pret van president PINE-RA ('dennenboom') van Chili, die de mijnwerkers uitgedost zag met OAK-LEY ('eikeboom')-zonne-brillen. Niet alleen doen deze brillen denken aan de helmschermen van de 'maan-wandel-aars', maar ook had kompel ES-PINA na zijn omgekeerde maanlanding met de capsule stukjes rots bij zoals Armstrong zogezegd bij had.

Trouwens, onze 33 mijnwerkers zaten op 622 meter diep en waren doodsbang te ont-aarde-n in kannibalisme. Sinds Christus op 33-jarige leeftijd stierf gedenken de christenen dit met kannibalisme, zoals ook Hitler sinds '33 Europa begon te kannibaliseren. Aangezien Hitler de Messias wilde zijn en Christus de nieuwe Adam was, moest Hitler tegelijk vrijgezel blijven en met Eva trouwen (Eva Braun verwijst naar Werner Von Braun, en de HEMEL-VAART van Christus en zijn wonderen moest worden omgetoverd in de RUIMTE-VAART van Hitler, Braun en hun wonder-wapens).

Intussen in Zwitserland kwam het einde van de Gotthard-tunnel in zicht, als knipoog naar Goddard de eerste rock-et-bouwer en de ruimte-capsule uit de Chili-mijn (rock=rots). Gott mit uns.

P.S. 21/07/622 = het begin van de islamitische kalender, en 21/07/1969 = de eerste zogezegde maanlanding, dit als eerbetoon aan de Arabische cijfers, die met eenvoudige berekeningen technologische vooruitgang mogelijk maakten, echter niet tot op de maan.

 

 

00:57 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (1) | Tags: voer sleutelwoorden in |  Facebook | |