01-02-10

Domste mens in de kosmos (in orbi-taal)

Peter VanderMeersch liet zich verliezen en schreef dan in “zijn” krant (DeStandaard): “LINDA DE WINnares” bij “de slimste mens ter wereld”.

Propaganda-minister Geubels zat in de jury en zag dat het goed was…

Linda kwam, zag niet (goed) en over-won…

Erik VanLooy schreef in zijn een-malige editie van “Erik” over “Ausch-witz = géén grap”, terwijl “witz=grap” …

De dag voor de finale was er de 65ste herdenking van de bevrijding van Auschwitz, waar er nu 1,1 mensen gestorven waren. En werd ook niet gezegd dat ze allemaal waren “ver-gast op gas“… (Blijkbaar waren die “6 miljoen van vroeger” een grap… Terzelfder-tijd was er een grote (moedwillige) gas-ontploffing in Luik met 12 doden en werd het 13-jarige meisje Elena Saive “ge-save-d”=“gered”  door toedoen van het “Storme-koppel”, dat zelf niet werd gered … het gebeurde in de “rue Leopold”… Hoe zit dat trouwens met de student Leopold Storme die zogezegd heel zijn familie had uitgemoord?…)

Uitgerekend vandaag hoor ik dat Israël zal veroordeeld worden voor de fosfor-GAS-bommen op GAZa van vorig jaar...

Bovendien is het zeer opmerkelijk dat zowel Erik VanLooy als Peter VanderMeersch mijn spellings-techniek om woorden te schrijven met druk-letters en splitsing in letter-grepen gewoon toepassen…)

De Quiz “de slimste mens ter wereld” was begonnen op 7-12-2009 en was gestopt op 28-1-2010. Het laatste was dus de dag na de verjaardag v/d bevrijding van Auschwitz. Het eerste was dus de dag na Sint-NIKlaas, wat natuurlijk ook een knipoog is naar “Nike=‘godin v/d overwinning’” en naar de Spoet-NIK en FRANK DeWINne uit SINT-Truiden… en dus ook naar Linda DEWIN…
(PS. In het verleden heb ik reeds meermaals gemeld dat de aardbevingen in de Sint-Nicolas-buurt in Luik heel speciaal gebeurden op bepaalde tijdstippen, zodat het m.i. duidelijk is dat dit veroorzaakt werd door moedwillige explosies in de mijnschachten… En dus nu waren er zogezegd ook ineens twee gevallen van hersenvliesontsteking in het Sint-Nicolas-instituut in Kort-rijk)

Omwille FRANK DeWinne was FRANK FOCKetyn het andere jury-lid… en bracht hij niet alleen het diploma met felicitaties van de jury, maar ook veel lovende gezangen, zoals “Linda, je BENT de Slimste Mens ter wereld”…
… BENT VanLooy zat er in “Kuifjes-tenue met golf-broek” heel ontspannen bij. Hij deed me denken aan “Dirk Frimout met miniatuur-kuifjes-raket op zijn bureau”, die nog eens naar de maan zou gaan, zoals Kuifje deed in de strip: “Kuifje naar de maan”.
Ook Bent ontweek (zoals VanderMeersch) de overwinning door moedwillig één foutieve datum van Linda DeWin te herhalen, zodat hij bij zijn tweede en laatste gok, juist één jaar onder de correcte datum van 1973 bleef zitten…
1973 viel samen met de “500ste verjaardag van de geboorte van Copernicus en het jaar waarin mij de waarheid werd verteld over de ruimtevaart….
De overwinning viel dus noodzakelijkerwijs in de schoot van Linda DeWin, die “op face-book” het voorwerp werd van “haat-campagnes”, zoals daar zijn: “Linda moet naar Auschwitz” en dat werd dan uitvoerig gerapporteerd door het TV-nieuws, terwijl het zeer waarschijnlijk is gecreëerd om erover te kunnen klagen, omdat men alzo de aandacht kan afleiden van astronaut Frank DeWinne, die de “domste mens uit de comos” is, zoals blijkt uit mijn audio-casette, waarbij hij niet eens het verschil kent tussen “lucht-ledig” en “licht-leutig”… (Hoor het met uw eigen oren. Het was voor het eerst op de KUL-radio Scorpio in 2003 en is - voorlopig - nog raadpleegbaar op het net…)

PS. Ook de naam “vander-Meersch” maakt het “sprookje” compleet, want “meerschen=sprookje” en “Erik-blad” kreeg dan ook de titel “allemaal cinema”…

DeWINne was zogezegd ORBITAAL van zijn grond gekomen (en buitenaards gegaan), maar "Orbi=wereld"


20:03 Gepost door Mark Peeters in onomastiek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.