23-07-09

KNACK, De Standaard, radio wereldomroep... erkennen mij als de beruchtste "ontkenner van de maanlanding"...


20090723-mark-peeters-de-standaard

--- citaat uit De Standaard ----

PS. De echte moonwalker verwijst naar de "moderne Sinterklaas", nl. de "witte kindervriend met de zwarte piet"... Michaël Jackson...

-----------------------

Peeters noemt zichzelf "de nieuwe Copernicus". Een fenomeen is hij in elk geval. De man duikt al jaren overal op: op Rock Werchter, op universiteitscampussen en op het net. Hij looft 1000 euro "aan iedereen die kan bewijzen dat een mens ooit een snelheid heeft gehaald van 2800 kilometer per uur - een tiende van de snelheid die nodig is voor ruimtevaart".

-------- citaat uit de Knack ------

19:54 Gepost door Mark Peeters in 21-7-2009 | Permalink | Commentaren (10) | Tags: maanlanding |  Facebook | |

Commentaren

STANDAARD beter dan KNACK Het is wel opvallend dat de KNACK de link naar mijn site censureert en dat de Standaard dat niet doet...

En mijn foto en mijn citaat plaatst op hetzelfde niveau dan Eddy Merckx, Neil Armstrong, JFK, Nixon, Obama...

Gepost door: MP | 23-07-09

Reageren op dit commentaar

Dat ge Jambers nooit gehaald hebt is verdacht.
Ze censureren je wel meer... "De mannen van Google" oa, en toch wel iedere keer als ge het bewijs levert dat GPS werkt door AWACS en rotsblokken.

Gepost door: Warl | 23-07-09

Reageren op dit commentaar

JAMBERS Ik ben tweemaal gecontacteerd door twee verschillende groepen van "Jambers"...
Beide groepen waren zeer enthousiast en hebben effectief de NASA opgebeld met de vraag of de ruimtevaart een snelheid nodig had van 28.000km/u en of er al ooit een echte meting was gebeurd van een mens die sneller ging dan 2.800km/u... en in beide gevallen gaf de NASA toe dat er 28.000km/u nodig was (17000mph) en dat er geen echte metingen waren van meer dan 2.800km/u...

Maar daarna werd dan door de "hoofdredactie" beslist dat het "NIET RELEVANT" was... (en beetje hetzelfde verhaal als met WIKIPEDIA waar er sinds 4-7-2009 veel trafiek was op mijn wikipedia-pagina, omdat ik in Werchter veel reclame maakte voor mijn wikipedia-entry... en waar men dus nu heeft beslist om te onderzoeken om mijn entry te vernietigen over één week... wegens "niet relevant"...)

PS. Een "persoon zoals ikzelf" is toch ideaal voor de kijkcijfers en de internet-hits, niet?

Gepost door: MP | 24-07-09

Reageren op dit commentaar

2800 Het is niet relevant of die 28000 km/h gemeten werd.
De 'Fédération Aéronautique Internationale' (Avenue Mon-Repos 24, CH-1005 Lausanne, tel +41 21 345 1070) is verantwoordelijk voor het ratificeren van snelheidsrecords in de luchtvaart. Zij bepalen de regels en niet Mark Pe-ET-ers. Volgens de FAI is de hoogste snelheid voor een bemand vliegtuig dat normaal kan opstijgen en landen, een Lockheed SR-71 "Blackbird", 3529,56 km/h (http://records.fai.org/documents.asp?from=gliding&id=8879). Dat is meer dan de 2800 km/h die zogezegd nog nooit overschreden werd.
http://en.wikipedia.org/wiki/SR-71_Blackbird
http://www.wvi.com/~sr71webmaster/srspee~1.htm
http://www.lockheedmartin.com/aboutus/history/SR71Blackbird.html
Hoogste snelheid van de bemande X-15 is 7274 km/h en voor de onbemande Boeing X-43A 11200 km/h. http://plane.spottingworld.com/Flight_airspeed_record

Als je een satelliet lanceert met een raket en die satelliet valt niet terug naar de aarde dan is het voor elk zinnig mens duidelijk dat die satelliet de omloopsnelheid van 28000 km/h heeft.
Het schema dat de Space Shuttle 5 minuten na de lancering landt op een geheime plaats en daar geparkeerd staat om later opnieuw te lanceren en weer te landen is veel te ingewikkeld. Waar is die geheime landingsplaats? Die zou je nu toch al lang gevonden moeten hebben. Trouwens, waar zijn de geheime landingsplaatsen voor de lanceringen door Rusland, China, Japan, India. ESA moet er ook nog een hebben voor de lanceringen in Kourou. Heb je al 1 van die geheime landingsplaatsen gevonden?

Ik ben er zeker van dat je de moeite niet gaat doen om de waarheid te achterhalen. Dat heb je nog nooit gedaan. Na het overlijden van rector Roger van Geen had je kunnen navragen wat de doodsoorzaak was. Dat heb je niet gedaan. Als je een vermoeden had van een misdaad had je de politie kunnen verwittigen. Je hebt dat toen niet gedaan en je gaat het nu ook niet doen.

Gepost door: HD | 25-07-09

Reageren op dit commentaar

VANGEEN vermoord? HD> Als effectief blijkt dat VANGEEN zou vermoord zijn, zoals de vrouw van de andere VUB-rector, nl. RENNEBOOG, dan zal men dat - IN DE MEDIA - waarschijnlijk afdoen als een passioneel drama en dan loop ik nog de kans dat men zal zeggen dat ik die passionele moord heb gedaan, zoals ook gebeurde met rector RENNEBOOG...

Er zijn zelfs mensen die zeggen dat mijn moeder speciaal is vermoord op 9-6-9 "door mij" om die mooie datum te hebben...

Uw uitspraak:
"Het is niet relevant of die 28000 km/h gemeten werd..."
is ZEER DOM en uw verhaaltjes over de "militaire geheime vluchten van 3529,56 km/h enz..." bevatten de expliciete erkenning dat geen enkele wetenschapper het heeft mogen nameten...

Gepost door: MP | 25-07-09

Reageren op dit commentaar

Draden flikkeren bij opnames Via omzwervingen op YouTube kwam ik bij dit filmpje uit. Een video-deskundige wijst op de flikkeringen van de kabels waaraan de "astronauten" hingen te bungelen om tijdens de opnames een lage zwaartekracht na te bootsen.

Ik vond de scene met de astronaut die rechtop geholpen wordt (einde van het filmpje) nogal overtuigend. Ook heel interessant is het officiele NASA-beeld van een oefening op Aarde, waarbij de volledige konstruktie met ophang-kabels te zien is.

Hou vol, Mark.

Gepost door: Walter Baeck | 29-07-09

Reageren op dit commentaar

Hou vol, Walter Inderdaad rond het tijdstip "2:22"...

Soms heb ik de indruk dat gij "de enige" bent die "op het internet" durft uitspreken dat hij twijfelt aan de echtheid van de maanlanding... terwijl er anderzijds "geen enkele verstandige en eerlijke mens" bestaat die zegt dat hij/zij wetenschappelijke bewijzen heeft gezien over de echtheid van de maanlanding...

Gepost door: MP | 30-07-09

Reageren op dit commentaar

Ik heb het niet op de maanlanding. Ik heb het over het feit dat jij steeds de bewijzen uit de weg gaat over het bestaan van satellieten.
"we" wachten nog steeds op het bewijs van jou dat satellieten eigenlijk rotsblokken zijn die radiosignalen weerkaatsen naar een GPS.
Je hebt geen flauw benul over hoe radiogolven werken.

Gepost door: Warl | 02-08-09

Reageren op dit commentaar

Draden/kabels zijn fake. Beste Walter en Mark,

de tijd van volhouden is bijna voorbij. Komen jullie nu af met dat oude filmpje. Hebben jullie niets nieuw en origineel kunnen vinden?
De zogezegde video-deskundige is David Percy http://www.aulis.com/nasaauthors.htm. Iets wat jullie blijkbaar niet wisten. Hij is geen overtuigd ontkenner van de echte maanlandingen. http://www.aulis.com/nasa.htm
"I have been informed by David Percy, a photographer quoted in the Fox TV documentary, that he does indeed believe that man went to the Moon, but he believes there are anomalies in the imagery taken which “put into question many aspects of the missions”, which is a different matter." Hij beweert dat er in beelden anomaliën zichtbaar zijn waardoor je vragen kunt stellen bij onderdelen van de maanmissies, wat een andere zaak is.
In het vervolg meer opzoeken zodat je overtuigend materiaal hebt.
Waar is jullie wetenschappelijk bewijs van het bestaan van die zogezegde draden/kabels? Hebben jullie (of iemand anders) die zogezegde draden/kabels GEMETEN?. Zo ja, hoe lang zijn ze?
Het is nu toch overduidelijk dat er hier verschillende regels gelden voor jullie dan voor de rest van ons!
Bovendien dragen de astronauten tijdens de oefeningen op Aarde een harnas dat aan beide zijden uitsteekt, dat op de maan niet zichtbaar is.
Ale die theoriën zijn al verschillende keren weerlegd:
http://en.wikipedia.org/wiki/Apollo_moon_landing_hoax_accusations
http://en.wikipedia.org/wiki/Third-party_evidence_for_Apollo_Moon_landings
http://homepages.wmich.edu/~korista/moonhoax2.html
http://www.iangoddard.com/moon01.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/Examination_of_Apollo_Moon_photographs
http://www.badastronomy.com/bad/tv/foxapollo.html
http://www.clavius.org/
http://www.apollo-hoax.me.uk/

Zoek nu zelf eens in de honderden foto's en filmpjes een bewijs http://www.hq.nasa.gov/office/pao/History/alsj/main.html in plaats van te profiteren van het werk van anderen.

Nog een reistip: http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/8176470.stm . Er wordt gewerkt aan een voertuig dat op de grond een snelheid moet halen van 1609 km/h. Je moet daar beslist naartoe om te helpen meten. Zorg dus dat je erbij bent want het vorige record van Thrust SSC heb je gemist wat jammer is want het haalt een deel van je theorie onderuit. http://en.wikipedia.org/wiki/Thrust_SSC. Zorg voor voldoende petjes en pamfletjes zodat je indruk kunt maken op de pitspoezen daar.

En kom nu niet af met de klassieke dreigementen van Sinterklaas, de kleuterklas, verstandig en eerlijk mens, enzovoort.

Gepost door: HD | 02-08-09

Reageren op dit commentaar

haha, enkel marginalen worden gecontacteerd door jambers

Gepost door: jp | 31-08-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.