08-05-09

KULAK

Eergisteren was ik in Kortrijk en werd door de fysica-ingenieurs uitgenodigd om aan de vele aanwezige profs te vragen of de maanlanding echt was (en dan zouden ze 5 euro van mij krijgen). Geen enkele prof wou het zeggen. Er waren honderden getuigen. Eén assistent werd door de studenten aangespoord om te zeggen dat hij prof was en dat de maanlanding echt was, maar uiteindelijk dwong hij de studente om het geld terug aan mij te geven, omdat hij geen prof was...

Op het einde werd ik door de security gedwongen om de inkomsthal-A binnen de drie minuten te verlaten, zo niet ging hij de politie roepen. Iemand maakte de opmerking: "De univ is niet consequent: 'mensen zonder papieren' laten ze weken verblijven in hun gebouwen, maar 'één man met papieren pamfletjes' die gooien ze buiten..." 

19:14 Gepost door Mark Peeters in meten=weten | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook | |

Commentaren

Mark Peeters bekend! MP heeft mij gisteren onder 4 ogen toevertrouwd dat hij zelf ook niet gelooft wat hij allemaal beweert, daarom durft hij ook zoveel geld uit te loven omdat hij altijd wel een tegenargument zal verzinnen, hij moet immers niet geloven wat hij zelf zegt. Het doel van zijn pamfletten ed is, en dit heeft hij mij zelf verteld, om de mensen aan te zetten tot kritisch denken. Hij heeft mij echter ook gezegd dat hij dit, wanneer ik het openbaar zou maken, altijd zal ontkennen, om zijn imago niet te verpesten, anders heeft zijn doel geen nut meer. Ik durf er mijn leven op in te zetten dat ik nu de waarheid spreek, durft MP dit ook om dit te ontkennen? Hier waren bovendien ook anderen van getuigen, wiens namen ik niet zal noemen, uit schrik dat er mss een aanslag op hen zal gepleegd worden, daarom wens ik ook liever anoniem te blijven.

Gepost door: getuige | 12-05-09

Reageren op dit commentaar

Da zit daar vol met loserpapegaaien!

Gepost door: Flip | 14-05-09

Reageren op dit commentaar

getuige liegt! Eerst zegt hij dat we "onder vier ogen" waren en dan zegt hij dat er bovendien ook "andere getuige" waren...

Gepost door: MP | 17-05-09

Reageren op dit commentaar

Zij maar blij dat DeGersem er niet was om in discussie te gaan. He would tear you apart....

Gepost door: Fus-Ro-Da | 19-04-12

Reageren op dit commentaar

Als je wilt, kom ik speciaal terug om met hem te doscussiëren. Denk je dat hij die 28.000km/u tegenspreekt, of dat hij wetenschappemijke metingen of publicaties heeft waaruit blijkt dat een mens al ooit sneller ging dan 2.800km/u, ook al is dat maar één tiende van de nodige snelheid van 28.000km/u...???

Gepost door: MP | 20-04-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.