05-05-09

Vandaag was ik in Universitaire Faculteiten Sint-Ignatius in Antwerpen

Vandaag was ik "te gast" in een vijftal lessen in Antwerpen, maar uiteindelijk waren er "klachten" en werd ik door de security buitengezet…

Een paar anekdotes naar aanleiding van mijn voorstel om 5 euro te geven aan elke prof die zegt dat de maanlanding echt was...

Eén prof zei dat hij niet "voor geld" ging zeggen dat de maanlanding echt was, maar toen ik voorstelde om het zeggen zonder geld, zweeg hij...

Eén student stelde in het vooruitzicht dat hij prof zou worden. Hij wilde nu al mijn 5 euro krijgen, maar de prof die naast mij stond, zei niet dat het echt was...

Eén prof zei dat de maanlanding echt was en daarna was er een kort applaus bij de studenten. Ik vroeg aan hem om zijn naam op het bord te schrijven en om mijn 5 euro te ontvangen en om zijn naam op mijn site te mogen zetten, maar dat wilde hij niet. Vervolgens zei hij dat hij zijn leven erop inzette dat de maanlanding echt was, waarna ik hem wees op "logische fout" dat zijn leven "voor hem" blijkbaar minder waard was dan "zijn naam op mijn site"... en dan werd ik verzocht om de klas te verlaten...

PS. Ik hoop voor de studenten dat die prof niet te veel logische fouten maakt tijdens hun examen...

18:37 Gepost door Mark Peeters in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (17) |  Facebook | |

Commentaren

De Waarheid Jaja, ge kunt gij veel zeggen e, maar wat is er precies allemaal van waar, welke details hebt ge allemaal omgedraaid?
Ge waart enkele jaren zo graag bezig over neufchateau en newcastle e, wel newcastle staat op het punt om te degraderen naar de tweede klasse in engeland. Trouwens, wist ge dat in Duitsland nog altijd 7 ploegen mathematisch kans maken op de titel en in Frankrijk zijn het er nog 6, en dat op 4 speeldagen van het einde.
En in spanje staat barcelona aan kop, en raad eens, met hoveel punten, 85. Waarvan kennen we die datum toch. Net op 8/5 heeft barcelona 85 punten in de primera division, het kan dan ook niet anders dat barcelona de champions league zal winnen. Op de avond, precies 52 weken na de laatste avond waarop sterchele weggeweest is verzekert de ploeg die 85 punten heeft zich voor een ticket voor de champions league finale. De finale, te spelen in het stadio olimpico in rome, AS Roma, oprichtingsdatum 22 juli 1927 en 2+2+1+9+2+7=23. En Sterchele werd gelinkt aan AS Monaco, en wanneer is dat opgericht, jawel op 23 augustus 1919. Monaco heeft 25 minder dan leiders Bordeaux en Marseille. En Sterchele werd twee jaar geleden ook gelinkt met oa Anderlecht en Standard, maar ook met Wolfsburg en Köln. Staat leider Wolfsburg nu ook wel niet 25 punten voor Köln in de Duitse competitie. Om het nog even over Marseille te hebben, trainer daar is Eric Gerets, die heel belangrijk was in de kwalificatie en de wedstrijden van het WK 86. En dat is nu 23 jaar geleden. De eerste keer dat Gerets kampioen speelde als speler, was in 1982, het geboortejaar van Sterchele. De nieuwe trainer van Marseille, van volgend jaar, Didier Deschamps, werd voor het eerste kampioen als speler in 1991, het jaar waarin hij 23 werd. En dat was bij Girondins Bordeaux, nu net de grootste concurrent van Marseille voor het Franse kampioenschap. En hij is ook nog trainer geweest van AS Monaco. Hij verloor toen de finale van de champions league van FC Porto, met als trainer Jose Mourinho, die dan naar Chelsea ging. Eric Gerets is ook al gelinkt aan Chelsea. En het stadion van Chelsea is Stamford Bridge, ooit gebruikt als stadion voor de finale van de FA Cup, waarna deze doorging in Wembley, en dit vanaf 1923. Een jaar ervoor was het nog op Stamford Bridge, een jaar later won Newcastle de FA Cup. Philippe Albert was een speler geweest van Newcastle, en koning Albert de tweede, zijn oudste kleinkind wordt dit jaar 23.

Gepost door: Kunstlichtverzamelaar | 05-05-09

Reageren op dit commentaar

Anoniem Een ander verwijten de naam liever niet vrij te geven? De pot verwijt de ketel... Misschien was hij bang voor NASA?

Gepost door: Anoniem | 06-05-09

Reageren op dit commentaar

Hi, we're still waiting for your name. We've got our spy planes flying above Antwerp trying to find you!

One day we will and then we will be safe to rule the world!

Gepost door: Neil Armstrong | 06-05-09

Reageren op dit commentaar

Logisch Wie wil er nu met zijn naam tussen deze hoop onzin komen staan? Het is toch meer dan logisch dat die prof hier liever niet vermeld wordt, want anders maak je toch één of ander raar raadseltje met zijn naam..

Gepost door: Jan | 06-05-09

Reageren op dit commentaar

logisch? Is het logisch dat iemand zijn leven erop inzet dat de maanlanding echt is en dan schrik heeft voor een vermelding van zijn naam en zijn uitspraak?
Is het logisch dat een prof, die er de ballen vanaf weet van de maanlanding, zijn leven en zijn eigen testikels erop inzet?
Kan een prof, die zelf lessen geeft, niet leren van de les die Arm-strong heeft meegemaakt, toen hij zei dat hij "getuigde dat hij op de maan stond (=testify) en die dus ook "zijn testikels" erop in zet dat de maanlanding echt was en die daarna één testikel moest afgeven door teelbal-kanker... ?

Gepost door: MP | 06-05-09

Reageren op dit commentaar

Ik denk dat je twee verschillende Armstrongs door elkaar aan het halen bent. Je argumenten slaan al nergens op, zorg dan tenminste dat je geen TE belachelijke fouten maakt..

Die iemand antwoorde waarschijnlijk "ja" op jouw vraag om zijn leven in te zetten om er vanaf te zijn. van een naam op een website ben je nooit vanaf.. Als je trouwens toch zo goed bent in research weet je na 5 minuten wat de naam van de prof was waar je bij stond..

Gepost door: Jan | 06-05-09

Reageren op dit commentaar

Leg me eens uit waarom de pil zo enorm slecht is? En liefst zonder rare woordspelingen, want die zullen me allerminst overtuigen. Ik vind je argumenten rond dit onderwerp namelijk op zijn minst gezegd onzinnig. Ok, de pil is een hormonenbom en ja, dat zal wel zijn effecten hebben. Maar een 'droge foef' (zoals jij dat zo mooi en respectvol stelt) krijg je niet van de pil, maar in de meeste gevallen door slechte seks, trauma's, 'er niet klaar voor zijn', een lelijke bedpartner enz. Ik neem al jaren de pil en kan je stelling echt niet bijtreden en ik hoor in mijn omgeving ook niet bepaald beamingen als jij verschijnt. Ik verlaag me liever niet tot dit niveau... maar het is een mogelijkheid: misschien leert uw ervaring iets anders en koppel je dit verkeerdelijk aan de pil? Daar komt nog eens bij dat die pil de vrouw wel verlost van een hele hoop andere kwaaltjes die het seksleven en het 'seksappeal' van de vrouw niet ten goede komen. Nl. een zwangerschap (en een hoop zwangerschappen) of het risico op een zwangerschap. Je gaat mij hier niet vertellen dat een vrouw geiler is wanneer haar hormonen op hol slaan, ze een gigantische buik heeft en -dan ook vooral- als ze voor een baby moet zorgen. Ik geloof dat het minder sterk moeten inzitten met een mogelijke zwangerschap 'de seks' ten goede komt. Je stellingen over maanlandingcomplotten zijn bovendien niet erg geloofwaardig uit de mond van iemand die zegt dat wie van 'geel' houdt, geil is en een hoop gezever verkoopt over het blauw trekken van eikels. Ik hoop dat u last heeft van psychoses, anders voel ik me schuldig dit alles hier neer te pennen. Ik zie geen enkele andere reden -naast aandacht zoekerij -voor voorgaand gezwets over droge dosen en de pil dat alleen maar afkomstig kan zijn van een gefrustreerde ziel.

Gepost door: Anoniem | 06-05-09

Reageren op dit commentaar

Kleine correcties voor ik er op afgerekend word:
Een droge foef is niet 'alleen' het gevolg van de pil en ik hoop dat u 'geen' psychoses hebt anders voel ik me schuldig dit hier neer te pennen.

Gepost door: Anoniem | 06-05-09

Reageren op dit commentaar

Ik was gisteren in de ruimte.
Als je maar hoog genoeg springt geraak je er vanzelf.
Best wel leuk

Gepost door: Frank | 07-05-09

Reageren op dit commentaar

droge foef anoniem> Inderdaad de pil is niet de enige oorzaak van een droge foef... Je kan er wel over lezen in de bijsluiter van de pil... Er staat "drogere vagina"...
PS. Je mag alles schrijven wat je wil...

jan> Inderdaad, ik heb Lance en Neil door elkaar gehaald, omdat ik vrees dat het vooral gaat over de onderbewuste boodschap... Ze LANCEren den Arm-strong naar de maan en dan zeggen ze dat we moeten KNIELEN voor die sterke arm (Neil wordt uitgesproken als KNEAL)... zoniet trekken ze er één bal af...

Natuurlijk kan ik de naam van die prof vinden, maar ik heb beloofd dat ik zijn naam niet op mijn site zou zetten. Trouwens ik ken vele profs die zeggen dat het bedrog is... en vroeger deed ik zelfs de stommiteit van één naam te noemen... Roger Van Geen en drie dagen erna was hij dood... Dus "namen noemen" dat doen we alleen als de "domme/leugenachtige" profs zeggen dat de maanlanding echt was en dat ik hun naam mag publiceren..

PS. Als een prof zegt dat ik zijn naam mag publiceren onder de kop dat de maanlanding bedrog was, dan zal ik dat NIET doen... Ik heb mijn les geleerd met Roger VanGeen... De meeste profs zeggen onder vier ogen dat het bedrog is en dat ze "achteraf" zullen ontkennen dat ze het gezegd hebben, als ik hun naam zou noemen...

Gepost door: MP | 08-05-09

Reageren op dit commentaar

Ok, maar je hebt nog niet uitgelegd vanwaar je grote rancune tegenover de pil. Er zijn in mijn ogen meer voordelen dan nadelen aan verbonden. Bovendien zie ik niet in waarom vrouwen (met nadruk op) 'door de pil' minder sex-appeal zouden krijgen.

Gepost door: Anoniem | 09-05-09

Reageren op dit commentaar

lees de bijsluiter van de pil Beste Anoniem,
lees de bijsluiter... en als je ooit eens van plan bent om te stoppen met de pil om kindjes te maken en je bent dan verbaasd over uw groot verlangen om uw partner te bedriegen, overweeg dan eens dat het kan komen, omdat je geen KUNST-matige hormonen meer in uw lijf hebt... (Honderden vrouwen hebben DIT reeds tegen mij gezegd... en ik denk dat jij mij ook zou zeggen als de stelling ook bij U zou blijken te kloppen...)

Gepost door: MP | 09-05-09

Reageren op dit commentaar

Mark Peeters bekend! MP heeft mij gisteren onder 4 ogen toevertrouwd dat hij zelf ook niet gelooft wat hij allemaal beweert, daarom durft hij ook zoveel geld uit te loven omdat hij altijd wel een tegenargument zal verzinnen, hij moet immers niet geloven wat hij zelf zegt. Het doel van zijn pamfletten ed is, en dit heeft hij mij zelf verteld, om de mensen aan te zetten tot kritisch denken. Hij heeft mij echter ook gezegd dat hij dit, wanneer ik het openbaar zou maken, altijd zal ontkennen, om zijn imago niet te verpesten, anders heeft zijn doel geen nut meer. Ik durf er mijn leven op in te zetten dat ik nu de waarheid spreek, durft MP dit ook om dit te ontkennen? Hier waren bovendien ook anderen van getuigen, wiens namen ik niet zal noemen, uit schrik dat er mss een aanslag op hen zal gepleegd worden, daarom wens ik ook liever anoniem te blijven.

Gepost door: getuige | 12-05-09

Reageren op dit commentaar

SKY-net = lucht - net = lucht - spanningsVELD <=> VELD = - lucht / spanning

Er hangt SPANNING in de LUCHT boven het veld...

VELD = voetbal = STER-kele

LUCHT-net = STER - kele .... sterren aan de lucht... boven het VELD...

Zat SKY-net achter de MOORD op STER-kele?

Gepost door: Jesus Rockefeller | 14-05-09

Reageren op dit commentaar

GETUIGE SPAMT Ik begrijpt niet goed waarom de getuige zijn boodschap zo veel herhaalt... Was één keer niet genoeg?
lees mijn reactie bij "champagne voor mij"?

Gepost door: MP | 05-06-09

Reageren op dit commentaar

mp = burgie??? beste mp,
wat heeft u eigenlijk gestudeerd als u claimt de ruimtevaart te kunnen ontkrachten?

Gepost door: deflosh | 07-06-09

Reageren op dit commentaar

mannenhoer = GIGOLO, GIGOLO is een anagram van GOOGLE, op GOOGLE zoekt men naar msn => MSN=MegaSexNet
das toch allemaal zo logisch eh!

Gepost door: dsfjoidjfizj | 08-06-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.