18-09-07

Karel De GeDuchte bevrijdt BOEVE uit BAM en zorgt voor vliegtuig-crash in Phuket

Op 15-8-2007 werd BOEVE (uit Berlare zoals Karel DeGucht) officieel gekidnapt in de buurt van BAM en werd zijn vriendin vrijgelaten.
Op 15-8-96 werd de "boef" en pedofiel Dutroux opgepakt in Charles-le-roi...
Charles de Geduchte zorgde voor de vrijlating en zei op 15-9-2007: "Ik ben zeker dat BOEVE morgen LEVEND wordt bevrijd van zijn gijzeling, als er geen vliegtuig-crash komt."

En wat gebeurde er? Zoals de Tsunami in (de pedofielen-stad) Phucket plaatsvond op 26-12-2004, als verwijzing naar de aardbeving in BAM op de tweede kerstdag (26-12-2003) en als verwijzing naar de arrestatie van de pedofiel Dutroux op Maria-hemelvaart, zo ook was er dus nu een vliegtuig-crash in Phucket...

PS. Sa-BAM kreeg nu ook GELIJK van de rechter over het feit dat de hit "You are not alone" van de "pedofiel" Michael Jackson gemaakt was in AARS-SCHOT...

19:59 Gepost door Mark Peeters in _ | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook | |

Commentaren

Mijn vriend karel Ge moogt zeggen dat koningin Beatrix, Jos Kayaerts, Lei Clijsters of Peter Vandeveire met al die complotten te maken hebben, maar tegen Karel De Gucht is tegen mij e.
En wa wilt ge hier nu allemaal mee zeggen
Heeft Charles-Karel Woeste hier ook iets mee te maken?
Ik wil ook zeggen, dat de heer Boeve bij onze buren uit Frankrijk ook Boeve genoemd wordt, maar dat een boef wel degelijk niet een boef genoemd wordt bij hen, en ook niet iets dat daarop gelijkt, en er zijn zo nog een honderdtal talen waar dat zo is...zo kunt ge natuurlijk altijd iets vinden e, en als da toch nie toevallig zou zijn, waarom is dan het nederlands de 'uitverkoren' taal?

Gepost door: Kunstlichtverzamelaar | 18-09-07

Reageren op dit commentaar

Vraag het aan UW VRIEND Vraag eens aan uw vriend Karel DeGucht of hij zeker is dat het allemaal toevallig is!

Is Karel zeker dat de Iraanse Geheime Diensten deze "Boeve" niet speciaal hebben "gekozen" bvb omwille van zijn woonplaats?
En is Karel zeker dat de Amerikaanse Geheime Diensten niet hebben gezorgd voor het vliegtuig-accident, omdat ze niet blij waren met zijn reis naar Iran?

Gepost door: MP | 20-09-07

Reageren op dit commentaar

meneer Peeters,

ik wil nog interesse tonen in uw MAAN-landing theorie, maar als ge alleen met schreeuwerige letters uw boodschap over een of andere Belg die in Iran gekidnapt werd en door een o zo populaire politicus werd teruggehaald, is voor mij de kous af.

Geloof mij, u heeft geen gigantisch lettertype nodig om dingen te verkopen aan de mensen. Houdt u bezig met wetenschappelijk gestaafde uitspraken (zoals de maanlanding) en niet met dit soort idioterie.

Ik ben nog jong, mijn verstand is nog bitter weinig aangetast, en ik kijk geen tv.

Gepost door: UW VRIEND | 04-10-07

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.