03-11-09

Waarom moest JOMME-ke Dockx NU sterven op 69-jarige leeftijd?

Een knipoog naar de dood van de schrijver van "Jommeke"? Een knipoog naar de natuurlijke dood van Frank VDB? Een knipoog naar de "gheilig"-verklaring van Felice DAMIAANO? Een knipoog naar de zelf-moord van Vic Van Schil die ook maar 69 jaar oud was geworden?

PS. De maanlanding gebeurde officieel op maan-dag 21-7-69 en toen was Vic Van Schil de Tour-VIC-torie van Merckx aan het vieren...

18:54 Gepost door Mark Peeters in 21-7-2009 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

09-10-09

openingsdebat in Gent : 1270 man horen: "Heeft U al ooit gehoord dat de maanlanding bedrog was?"

LVSV-citaat: "Op woensdag 7 oktober vond in het gloednieuwe auditorium Leon De Meyer het jaarlijkse Openingsdebat van LVSV Gent plaats. Onder de deskundige leiding van moderator Tim Pauwels debatteerden Francis Van den Eynde (Vlaams Belang), Jean-Marie Dedecker (Lijst Dedecker), Jan Jambon (NV-A), Philippe De Backer (Open VLD), Robrecht Bothuyne (CD&V), Wouter De Vriendt (Groen!) en Eric De Bruyn (sp.a) verscheidene actuele thema's. Niet minder dan 1270 mensen hebben het stormachtige weer getrotseerd om ons debat bij te wonen."

Na algemeen aandringen van het publiek bij de VRT-journalist Tim Pauwels, die me eerst volledig wilde negeren, kon ik een vraag stellen: "Gelieve enkel uw hand op te steken, als het antwoord 'ja' is...Wie van de politiekers heeft al ooit gehoord dat de maanlanding bedrog was?"

Het publiek reageerde zeer enthousiast op mijn vraag..., maar niemand van de politiekers, waarvan sommigen mij en mijn theorie al een hele tijd kennen, staken hun hand omhoog... Uiteindelijk nam Jambon het woord en zei: "Inderdaad mijn grootvader heeft mij dat al gezegd..." en dan zei Jean-Marie DeDecker: "En daarna heeft hij de NVA opgericht...", waarna het publiek eens goed moest lachen...
Ik bedenk NU dat ik het publiek had moeten vragen om ook hun hand op te steken en dan was daarmee mogelijk een demonstratie gegeven van de "kloof tussen de politiekers en het naïeve publiek..."

PS. Het publiek kan vooralsnog reageren op deze blog in het vakje "reacties"...

19:53 Gepost door Mark Peeters in 21-7-2009 | Permalink | Commentaren (3) | Tags: maanlanding |  Facebook | |

25-08-09

OPROEP AAN DE Mechelse POLITIE OM TE GETUIGEN

 ccbbaa-markpeetersOp ZON-dag 23-8-2009  (even na 22 uur) werd ik op MAAN-rock aangesproken door een "jonge politieman in uniform". Hij vroeg om even mee te komen...Uiteindelijk werd ik geboeid en in een cel gezet en drie uur later vrijgelaten...Een kort verslag kan U lezen bij lvb.net... 

Ik heb twee vragen:

Wie heeft die beslissing genomen en waarom? 

Ik heb een grote bewondering voor ELKE EERLIJKE MENS en probeer dat zelf ook "zoveel mogelijk" te zijn..., (als ze me maar niet beroven van mijn bord, mijn pamfletten en mijn vrijheid)...

Bovendien geef ik "100 euro" aan "ELKE EERLIJKE PROF DIE ZEGT DAT DE MAANLANDING ECHT IS GEBEURD" en nu geef ik zelfs "100 euro" aan "de EERSTE EERLIJKE POLITIEMAN/VROUW DIE HIER SCHRIJFT DAT MIJN ARRESTATIE ECHT IS GEBEURD" ...

Ik begrijp dat er in een hiërachische organisatie slechts één man/vrouw is die het "echte bevel" heeft gegeven en dat al de anderen daarover "NIET EERLIJK MOGEN SPREKEN", want "bevel is bevel"..., maar toch hoop ik op een paar eerlijke reacties, (desgevallend via een anoniem internet-café...)

16:28 Gepost door Mark Peeters in 21-7-2009 | Permalink | Commentaren (20) |  Facebook | |

17-08-09

JAZZ WE CAN (Op Middel-heim)

Een verslag van "MOUTON" volgt later...

20:19 Gepost door Mark Peeters in 21-7-2009 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

05-08-09

LEM="Paard van TROJE"... voor 7-8-9

Moon_Apollo17_LEM_colorX3D

De "L.E.M."= "Lunar Excursion Module" diende als een "paard van TROJE"... zo hoorde ik gisteren... en daarbij dacht ik terug aan de "hetze" die volgde na "hun terugkomst van de maan" en de vrees die er was voor een maan-virus... Ze werden ogenblikkelijk in QUARANTAINE gestopt en de dag dat ze verschenen voor de pers, sprak men alleen over de "wrede moord door Charles Man-son"...

Nu 40 jaar later (=quarantaine) probeert men ons bang te maken met de Mexicaanse "Griezelige Griep"....

Yslem_1m

20:25 Gepost door Mark Peeters in 21-7-2009 | Permalink | Commentaren (0) | Tags: lem maanlanding griep |  Facebook | |